SUSRETI
ATMOSFERA
SETNJA
RUCAK
FOTOGRAFISANJE
NEKOLIKO E-MAILA

Radilo se ozbiljno i intenzivno. Nas “zvanicni” fotograf, Philippe, napravio je 400 izvrsno kvalitetnih fotogrfija, a bilo je i nekoliko amatera : Huguette (koja je povremeno i “profesionalac”), zatim Gospodin Gehlhaar i Gospodin Merkel. Posto su svi prisutni Sarplaninci snimljeni, pozirala je jos grupno moja “omladina”, leglo “D”. Kao sto mozete da vidite, sve je zabelezeno, sve etape od dolaska do odlaska, igre, caskanja, setnja, rucak, psi u kavezima. Neki od pasa poceli su da se mitare, ne zamerite im sto nisu u top formi kao devojke na izboru za “Miss”, ali to je bez znacaja, ovo nije bila izlozba lepote, vec prijateljski sastanak, prilika da se zabave i psi i njihovi vlasnici, prilika za zajednicki obrok, za razmenu iskustava, za pitanja i savete, za proveru zuba u mladih, za proveru njihovog razvoja, hodova, karaktera itd.
Leglo “D”: 7 od 8 prisutnih; Decko, Dragas, Dragan, Drasko, Duci, Duska i Dusko.
Leglo “C”: sa dve lepe pretstavnice, Cakana (zvana Anuschka) i Cica-Vesna
Leglo “B”: kratko prisustvo nase Bajke, na nedelju dana pre kocenja i Ben, koji se toliko promenio za godinu dana, postao je verna ali mnogo veca kopija svoga oca Tarasa.
Leglo “A”: samo nas je Carole obradovala svojim prisustvom i dovela svoju mamu i, naravno, prelepu i veselu Alku.
Leglo “Y”: od Vece Yak, jedan verni i uobicajeni protagonist nasih sastanaka, sa svojim gazdom, a nasim sunarodnikom Milisavom, a od Seke Yanko, ciji mi je pogled naterao nekoliko suza na oci, jer je bio isti pogled kojim me je gledala ustreptala Yskra, nedavno nasilno nestala. Prisustvo Yanka bilo je za mene pravi praznik, jer tog dragog psa nismo vise videli od izlozbe u maju 2002 godine u Dortmundu.
Leglo “V” bilo je pretstavljeno samo mojom Vecom koja se oporavlja od svog zadnjeg materinstva.
Leglo “S”: bile su prisutne samo 2 prave veteranke, Seka i Svetla (Tamara). Tamara moze jos uvek da prodje za siparicu, toliko jos izgleda mladalacki.
Sto se tice potomstva, imali smo prisutne: veoma razigranog i ljubaznog Tchubija, sina naseg Vojkana, Vecinog brata, zatim od Isabele i Filipa Nadu, Pandoru, cerku i unuku naseg Qarahouma i, takodje unuka, Ucenog, kome se ja toliko divim, a koji je po ocu, Tarasu od Piksija polubrat nase Bajke i Bena.
Pocasni gosti bili su, uvek prisutna, zlatna Indra i jedan novodosli muzjak, trogodisnjak iz Luksemburga, sa nasom sunarodnicom, Taras, iz Batajnice, potomak cuvenog sampiona Golfa od Vuka.

«D»
DECKO
DRAGAN
DRAGAS
DRASKO
DUCI
DUSKA
DUSKO
«C»
CAKANA
CICA-VESNA
«B»
BAYKA
BEN
«A»
ALKA 
«Y»
YAK
YANKO
 
«V»
VECA  
«S»
SEKA
SVETLA
 
«GUEST STARS »
CHUBBI
INDRA
NASLADA
PANDORA
TARAS
UCEN