LES MONTAGNES SERBES

OD SRPSKIH PLANINA

DESETI JUBILARNI SASTANAK SARPLANINACA
"OD SRPSKIH PLANINA"

1 2 3 4

Iz prvog vrlo malog legla Vece sa Connerom imali smo mladok Yakog, dve ipo godine koji pripada nasem zemljaku G. Milisavu Risticu.
Iz poslednjeg Vecinog legla sa Sirijusom od Pece, od 9 potomaka, dosao je samo jedan. Gospodin Cambien ucinio nam je zadovoljstvo i doveo mladog Atilu.

Isabelle i Philippe doveli su osim Qarahouma i njihove dve kuje, prva Efoly's Naslada, 4 ipo godine je cerka Qrahouma i Efoly's Hawaï, sampion Francuske i internacionalni sampion,
druga, Efoly's Pandora, je unuka Qarahouma, cerka Efoly's Mache i Sirijusa od Pece.
 
Imali smo jos dva gosta, sina Geje od Gim-a iz Holandije i Vecinog brata Vojkana, vecito otsutnog sa ove manifestacije, vrlo mladog Chubby-a ,
vlasnika Sernels i kao i svake godine vrlo dobru i zaigranu kuju Indru, koja ne pripada mojoj odgajivacnici, vec potice iz Nisa, "Od Delijskog", vlasnice G-djice Willot .
Zatim je doslo vreme rucka. Radilo se o hladnom posluzenju koje je bilo obilno i ukusno pripremljeno. Atmosfera je bila intimna, prijateljska.
Ovaj sastanak zavrsio se izmedju 16 i 17h, oni koji zive daleko, krenuli su prvi, ostali su nam pomogli da rastavimo i utovarimo kaveze. Kao i svake godine, ostala sam malo razocarana sto je bilo toliko otsutnih, bez obzira o kome datumu se radilo.
1 2 3 4